Bőrcsiszolás

Legmodernebb peeling


                      
     


A sikeres kozmetikai kezelések alapja a megfelelően letisztított, elhalt szarusejtektől mentes bőr előkészítése, mert így sokkal nagyobb hatásfokkal juttatunk be hatóanyagokat a bőrbe.

Ismerjük a mechanikai radírokat, amelyek durvább vagy finomabb, természetes (növényi magőrlemény) vagy mesterséges (műanyag) szemcsék segítségével végzik el a szarurétegre ható hámlasztást. Előnye, hogy akár hetente is végezhető, mindennapi bőrápolás része.

Az enzimatikus peelingek lényege, hogy növényi eredetű enzimeket tartalmaz, melyek feloldják a faggyút. Hatásfoka hasonló a mechanikai radírokhoz, bár kíméletesebb a bőrrel, de  több időt vesz igénybe.

Viszont, a bőrön kimondottan ajánlott alkalmanként - évente egy, két alkalommal - teljes csiszolást végezni, vagyis közismertebb nevén: MIKRODERMABRÁZIÓt. Ez az eljárás már minden kozmetikus számára elérhető és megbízható eredményt hoz. A Legmodernebb fejlesztések, már nem alumíniumoxidot fröccskölnek szerencsére, - mert körülbelül tíz éve nem engedélyezik az ultrahang fejeket alumíniumból csinálni és az alumínium edényeket is betiltották, már vagy öt éve, biztos nem azért, mert olyan egészségesek -  hanem gyémántfejesek, azaz orvosi fémre gyémántpor réteget futtatnak és a különböző méretű, különböző durvaságú cserélhető fejek teszik lehetővé, hogy az elszarusodott bőrréteget célzottan eltávolítsuk és a bőr megújulási folyamatai felgyorsuljanak, úgy, hogy a sejtek öngyógyító mechanizmusa egy belülről kifelé ható folyamatban a károsodott szövetek helyére (ezt távolítottuk el), új és épp bőrt hoznak létre.

Vagyis alkalmas, az elhalt hámsejtek eltávolítására, egyenletlen felszínű, heges és ráncos bőrök, simábbá tételére, pigmentfoltok elhalványítására.

Kiválóan használható a test bármely részére, hiszen van olyan méretű kezelő fej is, amivel könnyedén hozzáférhetünk például a fül belső kagylójához és a különböző durvaságú gyémántfejek teszik lehetővé, hogy szinte minden bőrtípuson alkalmazhatjuk. A lecsiszolt bőrdarabkákat szabályozható erősségű vákuum egy tartályba gyűjti. Minden dermabráziós kezelés után szükséges a bőrt, típusának megfelelő hatóanyaggal ellátni,ez történhet akár ultrahang, akár iontophorézis készülék segítségével.

Olyan bőrtípusoknak (gyulladt, érzékeny, aknés, rosaceas bőrök), amelyeknek túl durva beavatkozás lenne egy bőrcsiszolás, de mégis szeretnénk tisztességesen eltávolítani az elhasználódott és megvastagodott szarusejteket, ajánlom az új ULTRAHANGOS BŐRRADÍROZÓ gépet. Ez a kis készülék, három 24 Hz-es ultrahang kristály segítségével dolgozik úgy, hogy  fizikai igénybevétel mentes enzimatikus peelinget használunk, majd ennek segítségével távolítjuk el. Az ultrahangos bőrradírozó elporlasztja a pakolást és így nagyobb hatásfokkal választja le az elhalt sejteket.

 

Szolgáltatások     Termékek     Oktatás     Elérhetőség      Árak

Kezdő oldalcsekozmetika.html

újpest központ, sminktetoválás, smink tetoválás, szemöldök tetoválás, szemöldöktetoválás, szájtetoválás, szemhéjtetoválás, szemkontúr tetoválás, szájkontúr tetoválás, szájsatírozás, félsatír, elrontott tetoválások javítása, szexi száj, csókos száj, permanent make up, smink tetováló gépek, fiatalítás, ránctalanítás, szépítés, feszes bőr, fogyasztás, test kezelés, testkezelés, helyi fogyasztás, cellulitisz, fogyás, tű nélküli mezoterápia, test kezelés, budapest, újpest, masszázs, menyasszony, maszázs, kozmetika, szépség, testkezelés, arccsiszolás, arc csiszolás, lifting, pattanás, ragyás bőr, bőr fiatalítás, tini kezelés, mikrodermabrázió, sminkteto, arcmaszk, ultrahang, hatóanyagbevitel, újpest-központ, kavitációs ultrahang, ultrahangos zsírbontás,

szőrtelenítés, gyanta, férfi arcápolás, férfi arckezelés, férfi gyanta, kozmetikus újpest, meleg gyanta, patronos gyanta, sminktetováló tanfolyam, 3D műszempilla újpest, sminktetoválás újpest, arcfiatalítás újpest, füléyukkasztás újpest, fülbelövés újpest, profi kozmetikus, helyi fogyasztás, mikrodermabbrázió, mikro-dermabbrázió, műszempilla 3D újpest, csillám tetoválás újpest, csillámtetoválás, csillámtetkó