Relaxációs arc és dekoltázs masszázs

Masszázs:

Az arc és a test szöveteinek kézzel vagy géppel való megdolgozása.

Masszázs kozmetikai szerepe:

- A masszázsfogások mechanikai ingerek. Kezünk a bőr felületével érintkezik, hő keletkezik. A hő az idegrendszeren keresztül hat, megváltoztatja a bőr vérereinek állapotát. A vérerek kitágulnak, az üres hajszálerecskék is megtelnek vérrel, gyorsabbá válik a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a szövetekben, felgyorsul az anyagcsere, ami a szövetek frissüléséhez vezet.

- A masszázs fokozza a nyirok áramlását, ami egyes gyulladásos folyamatoknál a szervezetre veszélyes is lehet.

- Fokozódik a hámképzés, ami a hám ellenálló képességét javítja. Elősegíti az elhalt hámsejtek leválását is.

- A masszázs a bőr mirigyeinek működését is befolyásolja, azok vérellátása fokozódik, működésük tökéletesebbé válik. Az általuk termelt váladék is gyorsabban távozik. Hatására a faggyúmirigyek által termelt faggyú ürülése is folyamatos lesz, csökken a comedó képződés lehetősége.

- A vérkeringés fokozódása a szederjes bőrök ápolásakor is jótékony hatású, az ilyen bőrökben a vénás hajszálerek tágulata következtében pang a szén-dioxidos vér, ezért a bőr lilásvörös színű, hidegebb tapintású. Masszázs hatására javul a vénás erek keringése is.

- A bőr hőmérsékletének emelkedése javítja a tápanyagok, a kozmetikai anyagok felszívódását is. Ha így megfelelő vivőszerek segítségével kellő mennyiségű vizet juttatunk a bőrbe, a bőr hidratációja fokozódik, felülete sima, bársonyos tapintásúvá válik.


Masszázs élettani szerepe:

A masszázs keltette idegimpulzusok az izomban található vérerek kitágulását, eredményezik, az izmok anyagcseréje fokozódik.

Javul azok oxigén- és tápanyagellátása, a felhalmozódó bomlástermékek eltávozása. A masszázs az izmokban keletkező bomlástermékek közül a tejsav gyorsabb távozását eredményezi, regenerálódik a fáradt izom, fokozódik a teljesítőképessége.

Fokozza az izomtónust, lassabban következik be az öregedéssel együtt járó izomtónus-csökkenés. 

Az egyes masszázsfogások többsége azonban izomtónus-csökkentő (dörzsölés, csipkedés, ütögetés). Hatásukra az izom ellazul, de fokozottabban fog reagálni újabb idegimpulzusokra. A simítás, az izmokra gyakorolt nyomás az izomtónust fokozza, ezért a masszázst mindig simító mozdulatokkal kell befejeznünk.

Az arc idegeire gyakorolt nyomás csökkenti az idegrendszer feszültségét, ezért nyugtató.

(Komlanczné Ági)

Szolgáltatások     Termékek     Oktatás     Elérhetőség      Árak

Kezdő oldalcsekozmetika.html

Hölgyeim és uraim!

Ez a csodás, kényeztetés jár Önöknek!

Kényelmes és nyugodt környezetben egy, a teste számára tökéletes ellazulást biztosító ágyon fekszik.

A külső hangok, zavaró ingerek kizárásáról kellemes, idegrendszerét bizonyítottan nyugtató zenét hallgat.

Miközben, tüdejébe mélyen beszívja az aromaterápiás illóolaj lelkéig hatoló kellemes illatát.

Arcát és dekoltázsát finoman megtisztítom az “út porától”, ez alatt Ön teljesen átadja magát a pihenésnek.

Majd, mikor már kizárta a külvilágot, masszázsomat finom, lágy simító mozdulatokkal kezdem, lentről a mellkasától, fel a nyakán, a homlokáig.

Ekkor már csak a kezem kellemes kényeztető simítását érzi, gondolatai megszűnnek létezni, teste összes izma ellazul.

Nyak- és hátizmait (felső gerincszakaszától égészen a tarkó és koponyacsont találkozásáig)  tónustalan állapotban, többször egymás után végig masszírozom, ezzel megszüntetve a letapadást, csomósodást.

Teljesen megszűnik a tér- és időérzékelése.

Arcát üdévé tudom varázsolni a megfelelő arcizmok szisztematikus simító és nyomó masszázsával, homloka feszülése, szeme körüli fáradtság megszűnik.

Erőteljesebb mozdulatokkal serkentem a vérkeringése beindulását, ettől tiszta oxigén dús vér áramlik szét egész szervezetében, és megkezdődik a  méreganyagok távozása  nyirokerein keresztül.

Kellemesen bizsergő érzés tölti el.

Majd, a befejező szakaszban, ismét lágy simításokkal lezárom a masszázst.

Ön ismét érzékeli a külvilágot, kipihentnek és nyugodtnak érzi magát, feltöltődve energiával.


Jöjjön el hozzám, hogy átadhassa magát a nyugalomnak.

Bejelentkezzen be, most!

Cselőtei Erzsébet

06 30 214 74 59

Kozmetika Bp., József Attila utca 30.

cselotei.e@gmail.com


Lepje meg szeretteit, ismerőseit is ezzel a kellemes élménnyel és vásároljon számukra

Relaxációs arcmasszázs Ajándékkártyát!

Ezt a kikapcsolódást 2400 forintért, nem hagyhatja ki!


sminktetoválás, smink tetoválás, szemöldök tetoválás, szemöldöktetoválás, szájtetoválás, szemhéjtetoválás, szemkontúr tetoválás, szájkontúr tetoválás, szájsatírozás, félsatír, elrontott tetoválások javítása, szexi száj, csókos száj, permanent make up, smink tetováló gépek, fiatalítás, ránctalanítás, szépítés, feszes bőr, fogyasztás, test kezelés, testkezelés, helyi fogyasztás, cellulitisz, fogyás, tű nélküli mezoterápia, test kezelés, budapest, újpest, masszázs, menyasszony, maszázs, kozmetika, szépség, testkezelés, arccsiszolás, arc csiszolás, lifting, pattanás, ragyás bőr, bőr fiatalítás, tini kezelés, mikrodermabrázió, sminkteto, arcmaszk, ultrahang, hatóanyagbevitel,

szőrtelenítés, gyanta, férfi arcápolás, férfi arckezelés, férfi gyanta, kozmetikus újpest, meleg gyanta, patronos gyanta, sminktetováló tanfolyam, 3D műszempilla újpest, sminktetoválás újpest, arcfiatalítás újpest, füléyukkasztás újpest, fülbelövés újpest, profi kozmetikus, helyi fogyasztás, mikrodermabbrázió, mikro-dermabbrázió, műszempilla 3D újpest, csillám tetoválás, csillámtetko újpest, csillámtetoválás